Light & Shadow

Hotel in sunset, Århus, Denmark

Jeg er igen optaget af at arbejde med projekt The Time Is Now / TTIN, som jeg senere på året skal ‘rejse med’ og arbejde videre med på 18th Street Art Center i LA. Det betyder, at jeg bl.a. er igang med at lære mit nye kamera (Sony A6400) bedre at kende, og det gør jeg selvfølgelig ved at lege med det og tage billeder. Her har jeg fotograferet skygger i skoven og rundt om fabrikken i Raadvad, og i nogle tilfælde er billederne sat sammen til en kollage.

De fleste der bidrager til TTIN, tager selv fotos af de 12 ting de vælger er deres bidrag til projektet. Dog er ikke alle i stand til dette og derfor har jeg erhvervet mig et kamera, så jeg kan tilbyde at gøre det for dem.

Leave a Comment

Filed under Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *