Nytårs OPRÅB!

KOM NU!  Brug dine indkøb – brug dine penge til at ‘stemme med’. Virksomhederne har utrolig stor magt i vores samfund og verden. Men du besidder den ultimative magt, vær bevidst om det og brug den! Stem på virksomheder der gør en forskel, når du handler.

Jeg ved godt, at dette opråb nok virker desperat, men jeg synes egentligt at det er helt i orden, for situationen er alvorlig og kalder på det. Der er brug for HANDLING nu. Og pointen herfra er, – at det både er MIG og DIG og alle andre, der kan og skal gøre sit bedste for dermed at medskabe forandring. Den sker ikke uden os … dig og mig …

Vores forbrugsmønstre har skabt et ressourceforbrug som kloden ikke kan følge med i, og vi står derfor overfor MEGA store udfordringer og klart i kategori wicked problem. Og hvis du tænker; ‘åh, jeg er jo bare en lille lort i noget meget stort’ (Tor Nørretranders om mennesket i universet) – så har du ret, men hvis det så får dig til at tro, at du ikke kan gøre nogen forskel! Så er jeg ikke enig. For vi kan forener vores intelligens og bevidsthed og udrette det vildeste. Prøv bare at kigge bagud, – jo vi kan godt. Og det er netop derfor, at vi nu alle sammen skal bidrager, både med hjerne-kraft og købe-kraft, for sammen kan vi ændre kursen på vores fælles supertankers destination.

Husk – hvert skridt er på en vej. Hvert køb tæller.  Køb færre ting, i bedre kvalitet.

Rigtigt godt nytår. Make it happen in 2017

Leave a Comment

Filed under Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.