Social Økonomi

The HUB København inviterede indenfor i deres fine, nyistandsatte lokaler for at dele viden og skabe debat omkring Social Økonomi  – og især starte tanker om hvordan man financierer sociale og miljømæssige projekter?
25 -30 mennesker var mødt op i det globale netværks kollektive kontorlokaler, hvor der i øvrigt endnu er et par ledige pladser, og ankermand på the Hub og aftenens ordstyrer Peter Froberg bød velkommen. Herefter blev scenen indtaget af 2 oplægsholdere; først Lars Jannick Johansen stifter af Den sociale Kapitalfond og derefter Henrik Smedegaard Mortensen; det ene hjul af Baisikeli.

Målet var inspiration og netværk og både energi, gejst og erfaringer væltede ud i lokalet. Efter de to meget forskellige vinkler og super spændende historier om emnet, samledes deltagerne i mindre grupper og tog hul på 2. del – netværk og crowdsources.

Selv blev jeg af oplæggene bestyrket i vigtigheden af, at være åben og eksperimenterende i processen omkring etablering af nye forretningsmåder og mål, og så fik jeg nye og spændende kontakter. Men blev også bekræftet i, at området stadig er så nyt og mange af vores projekter endnu så grønne og i spirerende vækst, at det meste af processen ligger foran os. Men ikke et øjeblik i tvivl, Social Økonomi kommer vi til at se meget mere til.

Leave a Comment

Filed under Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.