Videnskabsteori i Design

Som del af mit diplomstudie har jeg lavet opgave i Videnskabsteori, hvor jeg valgte at arbejde med  klassisk videnskab i Designprocessen. Det gjorde jeg ved at undersøge hvor Aristoteles 4 vidensformer forekommer i designerens arbejdsmetode og fandt her at der er masser af videnskabelig metode i designprocessen, som i visse udformninger minder om Evidenscirklen, der bruges til at begrunde og godtgøre eventuelle nye måder at handle på, – til at skabe bevis for hvorfor noget er ‘best practice’.

I samme opgave sammenlignede jeg ‘Den Hermeneutiske spiral’ med designprocessen og fandt at de faktisk har en del til fælles. Hvis du har lyst til at læse opgaven er du velkommen og den kan downloades ved at trykke på linket her: VidenskabsTeori eks. opgave

Leave a Comment

Filed under Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.